U-land

Posted on: November 29th, 2012 by Jonas

Som vi alla vet så är england ett U-land jämfört med Sverige. Tyvärr har jag inte fått det helt klart för mig förrän de senaste dagarna…. Det tar t.ex. 3 veckor att få bredband, så runt den 20:e December kommer jag att ha internet hemma, kan lika gärna jobba ihjäl mig tills dess. Det finns bara så mycket att göra när man inte har tillgång till TV, musik, film, tidningar…. dessutom har jag precis flyttat och har inga böcker, spel eller andra analoga leksaker.

Egentligen inget fel i att behöva gå ut om dagarna och upptäcka London. Om det inte var för faktumet att jag måste gå ut, i ett land där solen aldrig verkar lysa och dit minusgraderna just anlänt. Och så fort minusgraderna försvinner så är det alltid en överhängande risk för regn….

2 Responses

  1. Mamma says:

    Kanske en klen tröst men jag kan meddela att det regnat oavbrutet i Trollhättan senaste veckan. Idag har regnet övergått i snö o blåst/

  2. Pappa T says:

    Du har i alla fall sovmorgon varje dag och ölen/cidern i London är utmärkt den också, så det finns tröst….
    /Pappa

Leave a Reply